Заблудите во врска со ЕУ интеграцијата

Untitled-design (1)
автор /

Прес центар на СПМ

Прес центарот на СПМ се грижи за континуирано информирање на своите членови и симпатизери во врска со заложбите, активностите и плановите на СПМ

April 5, 2024

Вести

IMG-5198d4b6300795d693f130bf8f8d6521-V

Социјалистичката партија на Македонија укажува на инфантилната теза дека само со СДС и ДУИ државата ќе се европеизира  како на уште една лага од многуте што ги искажуваат со години.

СДС и ДУИ лажно ја обвинуваат опозицијата дека е против европската иднина и дека со неа државата ќе се изолира.

Социјалистичката партија на Македонија повторува дека единствени кочничари на еворпскиот пат на Македонија се токму СДС и ДУИ. Тие потврдија дека со криминалот и корупцијата работат против својата држава и народ и ги водат во изолација.

Бараат мандат од граѓаните за да ги осиромашат и ограбуваат до бескрај. Лагите на СДС и ДУИ за повисоки плати и пензии се провидни и народот не им верува.

Социјалистичката партија на Македонија укажува дека единствен спас од ваквите лаги и пропаганди на ДУИ и СДС е масовното излегување на граѓаните и да гласаат за Коалицијата “Обнова на Македонија” која е вистинската сила за спас и просперитет на македонската држава.

Само со Коалицијата е можна одбрана на македонската држава, јазик, култура и идентитет, а СДС и ДУИ мора да бидат позразени за да се спречат нивните злосторнички намери кон Македонците.

Споделете го текстот

Споделете

Пристапница компакт

пополнете пристапница кон спм

Пополнете ја пристапницата по што ќе ве контактираме за комплетирање на пристапувањето кон членство во Социјалистичка Партија на Македонија

Внесете го вашето комплетно име и презиме на кирилица
Внесете го вашето комплетно име и презиме на кирилица
Внесете го вашиот телефонски број во формат +389 7X XXX XXX
Внесета ја вашата email адреса
Внесете ја годината на раѓање
Изберете ја општината во која имате постојано место на живеење.

изберете тип на членство

Сакам да се зачленам во следните организации

Политичка програма

Политичка програма на Социјалистичка Партија на Македонија