оствари контакт со социјалистичка партија на македонија

Нашиот тим е секогаш посветен и тука за вас, да одговори на сите ваши прашања идеи предлози за унапредување на нашето политичко делување.

Контакт

контакт податоци

Ве молиме контактирајте не во врска со ваши идеи и предлози.

Мојот контакт се однесува на:

Внесете го вашето комплетно име и презиме на кирилица
Внесета ја вашата email адреса