Поздравување на масовната поддршка во претседателската трка

Untitled-design (1)
автор /

Прес центар на СПМ

Прес центарот на СПМ се грижи за континуирано информирање на своите членови и симпатизери во врска со заложбите, активностите и плановите на СПМ

April 5, 2024

Прес

434733885_813163407515997_7265175319633320400_n

Социјалистичката партија на Македонија ја поздравува масовната излезност и поддршката што и се дава на кандидатката за претседател на Република Македонија проф. д-р Гордана Силјановска Давкова.

Народот знае што сака и што треба да избере за идниот претседател да биде достоен претставник на сите граѓани во Македонија. Од таму е масовната излезност и искажаната поддршка од граѓаните, се раѓа надежта за подобро утре и вербата во  промените кои ги носи Коалицијата “Обнова на Македонија” и кои ќе се случат

Како партија која секогаш е со народот очекуваме народната воља да биде доминантен двигател и на изборите за да се потврди желбата и стремежот на граѓаните во Македонија за иднината на сопствената држава.

Споделете го текстот

Споделете

Пристапница компакт

пополнете пристапница кон спм

Пополнете ја пристапницата по што ќе ве контактираме за комплетирање на пристапувањето кон членство во Социјалистичка Партија на Македонија

Внесете го вашето комплетно име и презиме на кирилица
Внесете го вашето комплетно име и презиме на кирилица
Внесете го вашиот телефонски број во формат +389 7X XXX XXX
Внесета ја вашата email адреса
Внесете ја годината на раѓање
Изберете ја општината во која имате постојано место на живеење.

изберете тип на членство

Сакам да се зачленам во следните организации

Политичка програма

Политичка програма на Социјалистичка Партија на Македонија