Обраќање до граѓаните во Гази Баба

Untitled-design (1)
автор /

Прес центар на СПМ

Прес центарот на СПМ се грижи за континуирано информирање на своите членови и симпатизери во врска со заложбите, активностите и плановите на СПМ

April 22, 2024

Вести

3

🔴 Секоја генерација има предизвици за заштита на државата. Така е и со нашата‼
🔴 Денес ни е потребна хомогенизација на граѓаните и градење единство затоа што тоа е единствената надеж, со нашата храброст и одлучност, самите најдемократски преку изборите да ја срушиме оваа одродена и однародена власт‼
🔴 Да заокружиме број 2️⃣ за промени, за повторно ослободување на Македонија и враќање на државата на македонскиот народ и граѓаните на кои таа единствено им припаѓа‼

Споделете го текстот

Споделете

Пристапница компакт

пополнете пристапница кон спм

Пополнете ја пристапницата по што ќе ве контактираме за комплетирање на пристапувањето кон членство во Социјалистичка Партија на Македонија

Внесете го вашето комплетно име и презиме на кирилица
Внесете го вашето комплетно име и презиме на кирилица
Внесете го вашиот телефонски број во формат +389 7X XXX XXX
Внесета ја вашата email адреса
Внесете ја годината на раѓање
Изберете ја општината во која имате постојано место на живеење.

изберете тип на членство

Сакам да се зачленам во следните организации

Политичка програма

Политичка програма на Социјалистичка Партија на Македонија