Неостварливите ветувања на актуелниот Претседател

Untitled-design (1)
автор /

Прес центар на СПМ

Прес центарот на СПМ се грижи за континуирано информирање на своите членови и симпатизери во врска со заложбите, активностите и плановите на СПМ

April 18, 2024

Соопштенија

434739498_811727670992904_6019821975873337219_n

Пендаровски ветува дека со него ќе се прифатат бугарските уцени за промена на Уставот и за натамошната подреденост на Македонија под интересите на туѓи држави. Настапува со веќе виден цинизам и агресија дека тој е најдобар и е пред сите други кандидати, што наликува на шега која изнудува силно смеење, но и потсмев и сожалување.

Социјалистичката партија на Македонија укажува дека од ваков ткн. претседател на граѓаните им е преку глава и тие добро ги оцениле неговата неспособност и превртливост.

Со одлучно изборно против да му помогнеме на Пендаровски да ја оствари својата изјава за иселување од Македонија доколку не е претседател.

Споделете го текстот

Споделете

Пристапница компакт

пополнете пристапница кон спм

Пополнете ја пристапницата по што ќе ве контактираме за комплетирање на пристапувањето кон членство во Социјалистичка Партија на Македонија

Внесете го вашето комплетно име и презиме на кирилица
Внесете го вашето комплетно име и презиме на кирилица
Внесете го вашиот телефонски број во формат +389 7X XXX XXX
Внесета ја вашата email адреса
Внесете ја годината на раѓање
Изберете ја општината во која имате постојано место на живеење.

изберете тип на членство

Сакам да се зачленам во следните организации

Политичка програма

Политичка програма на Социјалистичка Партија на Македонија