Соопштение

Untitled-design (1)
автор /

Прес центар на СПМ

Прес центарот на СПМ се грижи за континуирано информирање на своите членови и симпатизери во врска со заложбите, активностите и плановите на СПМ

May 3, 2024

Вести

soopstenie

Социјалистичката партија на Македонија укажува дека гласањето на 8 мај е пресудно за иднината на државата и народот во Македонија.


Народот е обединет и после 7 години бара оваа криминална влада да си оди и да бидат казнети сите кои се огрешиле од законот.

Коалицијата „Твоја Македонија“ ја започна трансформацијата на Македонија кон стабилна, транспарентна и просперитетна земја.


Со Коалицијата може да се запрат негативностите во државата што ги создадоа СДС и ДУИ. Криминалците и мафијата од овие партии мора да бидат отстранети и казнети.


Нервозата кај СДС и ДУИ се менува во страв и агресија, со закани и навреди кон Коалицијата, со лаги и клевети да го одвратат и одбијат народот да гласа за својата иднина.


Антивладиниот бран расте и се зголемува се повеќе. Тој бран јакне како отпор што носи промени за слобода и правда и за шанси за државата да се движи кон европскиот пат.


Прогарамата 1198 на Коалицијата е програма од народот која ги содржи сите негови барања и тие ветувања сигурно ќе бидат реализирани како одговор на нараснатите проблеми на граѓаните и за иднината на младите.

Социјалистичката партија на Македонија истакнува дека народот со масовна поддршка и само со гласање за кандидатите на Коалицијата „Твоја Македoнија“ ќе ја обезбеди стабилноста, иднината и просперитетот на државата.

Споделете го текстот

Споделете

Пристапница компакт

пополнете пристапница кон спм

Пополнете ја пристапницата по што ќе ве контактираме за комплетирање на пристапувањето кон членство во Социјалистичка Партија на Македонија

Внесете го вашето комплетно име и презиме на кирилица
Внесете го вашето комплетно име и презиме на кирилица
Внесете го вашиот телефонски број во формат +389 7X XXX XXX
Внесета ја вашата email адреса
Внесете ја годината на раѓање
Изберете ја општината во која имате постојано место на живеење.

изберете тип на членство

Сакам да се зачленам во следните организации

Политичка програма

Политичка програма на Социјалистичка Партија на Македонија