Posts

КОНЕЧНО МАСКИТЕ ПАДНААТ !

Врв на цинизмот и лицемерието претставува барањето за “примена” на Уставот токму од оние кои не го почитуваат и постојано го кршат❗
Конечно маските паднаа, со затскривањето зад Уставот не може да се сокрие одбивањето на прифаќањето на Резолуцијата за заштита на македонските национални и државни интереси‼

СМЕНИ ЈА СТРАНАТА, ПРИДРУЖИ СЕ НА ВИСТИНСКАТА !

Смени ја страната, придружи се на вистинската❗
Ваша
Социјалистичка партија
на Македонија