Posts

ИЗБОРНО СОБРАНИЕ НА ОО СПМ – КИЧЕВО

Постапување според одлуките на партиското претседателство и спроведување на динамиката на активности на локално ниво.

Изборно собрание на ОО СПМ-Кичево

Виолета Спасеноска едногласно е избрана за нов претседател на Општинската организација на СПМ во Кичево

Гоце Ристески за потпретседател

Томе Штерјоски за секретар

Слободан Трајкоски за извршен секретар

СМЕНИ ЈА СТРАНАТА, ПРИДРУЖИ СЕ НА ВИСТИНСКАТА !

Смени ја страната, придружи се на вистинската❗
Ваша
Социјалистичка партија
на Македонија