ИЗБОР НА НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ГРАДСКАТА ОРГАНИЗАЦИЈА

/
Реализација на зацртаните внатре…

РЕДОВНА СЕДНИЦА НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА СПМ

/
Редовна Седница на претседателството…

НЕСРАЗМЕРНОСТ

/
Одењето во пензија различно се доживува.…

СТАВ И ЗАДОВОЛСТВО НА КОАЛИЦИЈАТА ”ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА”

/
Дозволете на денешната прес конференција…