Честитка за празникот Св.Климент Охридски

/
Почитуван г. г. Стефан, Дозволете…

Соопштение

/
Социјалистичката партија на Македонија…

Соопштение

/
Социјалистичката партија на Македонија…

Соопштение

/
Социјалистичката партија на Македонија…

Честит 23-ти октомври

/
Денот на основањето на македонската…