5-та Седница на претседателство

Тематска и теренска 5-та Седница на претседателството на СПМ со претседателите на ОО СПМ од Изборна единица 3 во Облешево.
Подготовка за локалните избори и предкампањски активности и мобилизација на членството.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.