УЖАСНА ГЛЕТКА НА ДРВОРЕДИТЕ НА КЕЈ

Актуелната власт подобро позната кај народот како Хибриден режим уште еднаш покажа дека не знаат кај тераат и што прават. Дадени се пари за набавка на цемент, песок и други градежни работи  и наместо да се прошируваат улици во Скопје и се нафатат на сериозни градежи активности тие се зафатија со бетонизација на дрворедот на Кеј.

Порака до Шилегов!

Следниот пат консултирајте се со народот ќе ви кажат  вистинските проблеми на градот за  да се зафатите со сериозни активности. Вака стави-вади не ви доликува!

Инаку после идентитетот, јазикот и неколку пати датумот вие социјалдемократски хибридни режимлии го бетониравте  и дрворедот на кеј!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.