СЕДНИЦА НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО ВО ПРОСТОРИИТЕ НА ОО СПМ КУМАНОВО

Работно тематска Седница на претседателството на Социјалистичката партија на Македонија во просториите на ОО СПМ Куманово во проширен состав со учество на претседателите на ОО СПМ од Изборна единица 2.
Договорени се партиските задолженија со конкретни подготвителни предкампањски активности за Општинските организации и членството на СПМ и негова мобилизација во следниот период до започнување на предизборната кампања за локалните Избори 2021 година.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.