РЕДОВНА СЕДНИЦА НА ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА СПМ

Редовна Седница на претседателството на Социјалистичката партија на Македонија во проширен состав со присуство и учество со конкретни дискусии и предлози на претседателите на ОО СПМ од ИЕ1.
Тематски посветена на приликите во Општинските организации на СПМ од Изборната единица 1 и вкупната предизборна состојба во општините посебно.
      
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.