Работна посета на претседателот Љупчо Димовски на пелагонискиот регион

Министерот од “земјоделско-селанската” народна влада повторно меѓу своите земјоделци.
Присуството и зборовите на претседателот Љупчо Димовски влеваат доверба, будат надеж и поттикнуваат на истрајност кај македонските земјоделци.
Никој повеќе нема да може да го манипулира чесниот и трудољубив македонски земјоделец, ниту да го лаже или краде❗
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.