Претседателот на СПМ Љупчо Димовски „Во фокусот“

Претседателот на СПМ Љупчо Димовски „Во фокусот“ на Телевизија Канал 21 од Велес за Изборниот законик, за Социјалистичката партија на Македонија и нејзините ставови, определби и подготовките за локалните избори …

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.