Од изборното Собрание на Општинската организација на СПМ-Пробиштип.

Дел од атмосверата од денешниот состанок со членството на ОО СПМ Пробиштип на кој беше едногласно реизбран досегашниот претседател г-дин Александар Георгиев за нов четиригодишен мандат. На состанокот беше присутен и подпретседателот на Социјалистичката партија на Македонија г-дин Васе Анакиев. Состанокот беше од отворен тип и секој можеше да го даде своето мислење. Продолжуваме уште посилни, сплотени и единствени во остварување на нашите цели за подобар живот во нашата татковина Република Македонија 🇲🇰🇲🇰🇲🇰

           

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.