ИЗБОР НА НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ГРАДСКАТА ОРГАНИЗАЦИЈА

Реализација на зацртаните внатре партиски активности и со Изборното Собрание на Градската организација на Социјалистичката партија на Македонија.
Ангеле Сотировски едногласно е избран за претседател на Градската организација. Исто така избран е Градскиот Одбор во нов состав.
Извештај за претходниот 4 годишен период поднесе доскорешниот претседател проф.др.Јован Пејковски, актуелен поптпретседател на СПМ.
Исто така, свое обраќање до присутните имаше и претседателот на СПМ, Љупчо Димовски со осврт на партиските политики и актуелната состојба.
   
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.